Streekproducten
12345678910
Parkachtige tuin
Glasgalerie Het Maasduin

Art, Bed & Breakfast – Velden is een exclusieve B&B in Noord Limburg. Gesitueerd in een recentelijk geheel gerenoveerde herenboerderij uit 1900 aan de rand van het dorpje Schandelo bij Venlo. 

De B&B heeft 2 luxe gastenkamers (2 persoons, maximaal 3 per kamer). Verder ligt in de tuin ons Casa Mosa Garden Cottage, een zeer luxe ingerichte vakantiewoning voor 2 tot 4 personen.

Een toplocatie midden in de natuur. Wij scoren hoog op Booking.com en op de website van Bed & Breakfast Nederland en daar zijn we heel blij mee! Zie hier de actuele stand van vandaag..

 In Art B&B-Velden staat veel glaskunst van de kunstenaar en gastheer Herman Marissen. Dat betekent dat u omringd bent door tientallen kunstvoorwerpen in een bijzonder smaakvol gerestaureerd monumentaal pand.

Een 1500 m2 grote (beelden) tuin zorgt voor een ontspannen privé verblijf in een natuurlijke parkachtige omgeving. Een tuin met zeldzame inheemse planten, veel bomen, ingericht met beelden, kampvuur, barbeque, in de zomer een hele romantische Safaritent, veel zitjes en hoekjes, kippenren, hangmat en een grote koivijver.

Aangrenzend aan de tuin zijn weiden met paarden. In de tuin zijn diverse zitjes en er is de mogelijkheid om een kampvuur aan te leggen. Een barbecue en kookplaat op gas maken het mogelijk om in de zomer zelf te kokkerellen. Kortom een tuin om in te genieten.

Onze gasten geven we alle individuele aandacht en service in een zeer rustige en kunstzinnige omgeving op een groot landgoed weg van alle drukte.

In de woonkamer op de onder verdieping kunt u aanschuiven voor een uitgebreid en culinair ontbijt met streekproducten. We kunnen op uw vraag ook een lunchpakket voor u samenstellen.

Op slechts 10 minuten vanaf centrum Venlo en ook dichtbij vliegveld Weeze is onze locatie ook zeer geschikt voor zakelijke gasten die op een luxe locatie willen verblijven. We bieden extra vergaderfaciliteiten en -ruimte voor overdag en kunnen voor u ook workshops oraniseren. zie ook www.managementconsult.nl

Bekijk ook onze Facebookpagina!
Find us on Facebook