Tuinzicht B&B kamer

Tuinzicht B&B kamer

Onze twee exclusieve gastenkamers zijn beide op de eerste verdieping van het huis. Beide kamers zijn ingericht met design meubilair en voorzien van uitstekende bedden, wastafel, leestafel, zitje, kledingkast en glaskunstobjecten, TV en WiFi, wekkerradio, waterkoker.
De kamers liggen tegenover de gezamenlijk gebruikte badkamer van 30m2 met toilet, 2 wasbakken, douche en 2 persoons bad.

Kamer Tuinzicht: 2 persoonskamer
Grote, 32m2 kamer, afsluitbaar, 3 ramen, parket vloer, design wastafel, Grote tafel en 2 stoelen, bijzettafel, kledingkast, 2 bedden met comfort matrassen en traagschuim topping, grote boekenkast, draadloze schakelaar voor verlichting. Eventueel kunt u van de bank een extra bed laten maken op aanvraag.
Reserveren of bekijken of deze kamer vrij is? Klik hier.

Zeer grote luxe badkamer
Bad, douche, 2 wasbakken, toilettafel met vergrotende spiegel, vaste föhn, kast met handdoeken. De wasmachine en de condens droger zijn bij een langer verblijf in overleg te gebruiken. De badkamer ligt direct tegenover de 2 kamers.
We hebben ervoor gekozen om op iedere gastenkamers een zeer luxe wasgelegenheid te maken middels een design wasunit en de zeer grote badkamer voor gezamenlijk gebruik te hebben. De praktijk leert dat u eigenlijk zelden tot nooit hoeft te wachten op elkaar en verder is er ook op de onderste verdieping een extra toilet.

Uitgebreid ontbijt in de woonkamer op de onderste verdieping
Tussen 07.30 en 10.00 uur kunt u van de ontbijtservice gebruik maken. In de woonkamer kunt u aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met streekproducten.

We kunnen op uw vraag ook een lunchpakket voor u samenstellen.

Prijzen beginnen bij: 109 per nacht (+taxes and fees)

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Tuinzicht B&B kamer beschikbaar voor de geselecteerde periode.