Glaskunst
123456789
 
 
 

Uniek aan onze B&B is al het handgeblazen glas dat u overal tegen komt. In de B&B kunt u ook onze Glasgalerie Het Maasduin bezoeken. De B&B eigenaar Herman Marissen exposeert nationaal en internationaal zijn glaskunst in galerieën en musea.

De grote zolderverdieping is ingericht als glasgalerie met mooie vitrines waarin de glaskunst gepresenteerd is. Er is ook een interessante video te zien over de creatie van de glaskunstwerken.

Ook op uw kamer en in de rest van het huis is bijzondere glaskunst te bewonderen en dat draagt zeker bij tot de bijzondere sfeer van onze B&B. We voeren niet voor niets de slogan: "Art, Bed & Breakfast, Ontwaken tussen kunst en natuur"

Als gast ontvangt u natuurlijk een uitgebreide rondleiding. In de galerie vindt u ook werk van andere professionele kunstenaars. De prijzen zijn laag door het unieke concept van kunst aan huis. Voor elk wat wils, maar met de nadruk op Kwaliteit met een grote K.

In de grote beeldentuin kunt u genieten van wisselende exposities van glas en ander materiaal.
Art, Bed & Breakfast, een unieke B&B met veel kunst waardoor U geheel privé kunt genieten van bijzondere kunst in een bijzondere omgeving.

Bent u op zakenreis? Als zakelijke gast hebt u de mogelijkheid om met 8 mensen in onze glasgalerie een vergadering te beleggen. Vraag naar onze faciliteiten.