Tweepersoonskamer 'Weidezicht'
Tweepersoonskamer 'Tuinzicht'
Tweepersoonskamer 'Tuinzicht'

Onze twee exclusieve gastenkamers zijn beide op de eerste verdieping van het huis. Alle kamers zijn ingericht met design meubilair en voorzien van uitstekende bedden, wastafel, leestafel, zitje, kledingkast en glaskunstobjecten, TV en WiFi, wekkerradio, waterkoker. 
De kamers liggen tegenover de gezamenlijk gebruikte badkamer van 30m2 met toilet, 2 wasbakken, douche en 2 persoons bad.

Kamer Weidezicht: 2 persoonskamer

Grote, 26 m2 kamer, afsluitbaar, 2 ramen, parketlaminaat vloer, design wastafel, Leolux design zitje, tafel en 2 stoelen, grote kledingkast, 2 persoons hemelbed met comfort matrassen en traagschuim topping, 2 nachtkastjes met verlichting, draadloze schakelaar voor verlichting. Indien u apart wilt slapen kunnen we er een extra bed bijzetten.
Reserveren of bekijken of deze kamer vrij is? Klik hier.

Kamer Tuinzicht: 2 persoonskamer

Grote, 30 m2 kamer, eigen ingang, afsluitbaar, 3 ramen, parket vloer, bar/leestafel met barkrukken, 2 losse eenpersoons luxe bedden met traagschuim topping ook als 2 persoons te gebruiken, wastafel, nachtkastje met verlichting, 3 grote vitrines met glaskunst vullen een wand van de kamer, design boekenrek met toeristische informatie, kunstboeken, garden and living boeken.
Reserveren of bekijken of deze kamer vrij is? Klik hier.

Zeer grote luxe badkamer

Bad, douche, 2 wasbakken, toilettafel met vergrotende spiegel, vaste föhn, kast met handdoeken. De wasmachine en de condens droger zijn bij een langer verblijf in overleg te gebruiken. De badkamer ligt direct tegenover de 2 kamers.
We hebben ervoor gekozen om op iedere gastenkamers een zeer luxe wasgelegenheid te maken middels een design wasunit en de zeer grote badkamer voor gezamenlijk gebruik te hebben. De praktijk leert dat u eigenlijk zelden tot nooit hoeft te wachten op elkaar en verder is er ook op de onderverdieping een extra toilet.

Vergaderruimte in de Glasgalerie voor zakelijke gasten

Onze riante glasgalerie op de tweede verdieping kunt u gebruiken voor uw zakelijke meetings tijdens de Floriade. Vraag naar ons arrangement.

Uitgebreid ontbijt in de woonkamer op de onderste verdieping

Tussen 07.30 en 10.00 uur kunt u van de ontbijtservice gebruik maken. In de woonkamer op de onder verdieping kunt u aanschuiven voor een zeer uitgebreid ontbijt met streekproducten.

We kunnen op uw vraag ook een lunchpakket voor u samenstellen.

Casa Mosa Garden Cottage

In de tuin hebben we zeer recent een prachtige vakantiewoning gerealiseerd; Casa Mosa. De vakantiewoning is voor maximaal 4 personen geschikt en heeft een geheel ingerichte design keuken met kookeiland, 2 persoons bed, grote slaapbank, bijzet bed, wasmachine, aparte douche, apart toilet, TV, internet en alles wat een luxe vakantiehuis compleet maakt. Boeken kan per mail of telefonisch, minimaal 2 dagen.

 

Bekijk ook onze Facebook pagina!