Trekkershut

blokhut patio 1

Overzicht tuin trekkershut

Overzicht tuin trekkershut

Trekkershut in paradijstuin

Onze trekkershut ligt in een aparte tuin, los van onze B&B en is erg privé en afgescheiden.
Op een toplocatie in een paradijselijke tuin van 2000 meter met allerlei hoekjes en uitzicht op de weiden aan de rand van Schandelo. Aan de kant van de weg wordt de tuin afgescheiden door struiken en bomen en niemand kan u zien zitten. De tuin is voorzien van vijvers, veel inheemse planten en bomen en is een echt vogelparadijs, van torenvalk tot boomklever.

In de hut zit een compacte keuken, met bestek, borden, ijskast, kookgelegenheid. In de woonkamer met zithoek en schommelstoel kunt u aangenaam verblijven rond de houtkachel. Er is een kleine aparte slaapkamer met 2 bedden en een kleine vide met een tweepersoons matras.
Op 50 meter afstand vind u uw privé toilet met douche-unit. Aan de tuinzijde is een heerlijke patio met afdak en een buitenkeuken met scottelbraai en aanrecht. Buiten koken of bbq-en is in de zomer favoriet bij de gasten en als het een keer regent kunt u toch lekker droog zitten.

U kunt u als wandelaar of fietser op een groene en milieuvriendelijke plek gemakkelijk een paar dagen tot rust komen. De locatie is op 2 km. afstand van het Pieterpad, de doorgaande wandelroute. Op aanvraag halen wij u op bij het Pieterpad in Velden.

De blokhut is geschikt voor maximaal 4 personen, waarvan dan 2 personen op de kleine vide met 2 persoonsmatras slapen. De vide is met een trapje bereikbaar.

 

Prijzen beginnen bij: 129 per nacht (+belastingen en toeslagen)

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Trekkershut beschikbaar voor de geselecteerde periode.