+31 654320199 info@artbedbreakfast.nl

Chalet in privé paradijs voor 2 personen

Dit chalet ligt in een aparte tuin, los van onze B&B en is erg privé en afgescheiden op een toplocatie in een paradijselijke tuin van 2000 meter met allerlei hoekjes en uitzicht op de weiden aan de rand van Schandelo. 

Aan de kant van de weg wordt de tuin afgescheiden door struiken en bomen en niemand ziet u.
De tuin is voorzien van vijvers, veel inheemse planten en bomen en is een echt vogelparadijs, van torenvalk tot boomklever.

U kunt hier als wandelaar of fietser op een groene en milieuvriendelijke plek gemakkelijk een paar dagen of weken tot rust komen. De locatie is op 2 km. afstand van het Pieterpad, de doorgaande wandelroute. Ook diverse fietsroutes komen tot aan de deur.

In het chalet zit een compacte keuken, met bestek, borden, ijskast, kookgelegenheid. In de woonkamer, met zithoek, tafel, stoelen, riante bank en schommelstoel kunt u aangenaam verblijven rond de houtkachel. Er is een kleine aparte slaapkamer met 2 bedden op de begane grond. Ook is er een vide, bereikbaar via trapje, met een tweepersoons bed op aanvraag extra beschikbaar. Op 50 meter afstand vind u een mooie toilet- met douche-unit voor u privé.

De hut is geschikt voor 2 personen. Op aanvraag kan het tweepersoons bed op de vide ook worden gebruikt.

In verband met het Covid19 virus zorgen wij na ieder verblijf voor een extra uitgebreide schoonmaak en desinfectie. Aangezien u verder tijdens uw verblijf niemand anders dan de eigenaar tegenkomt bij aankomst en vertrek kunt u bij ons een beschutte tijd beleven. Onze andere gasten wordt erop gewezen dat ze niet in de tuin mogen komen.

 

Bekijk hieronder de actuele kalender van het chalet. Rood is bezet.